Strict Standards: Declaration of fa_IRDate::calendar() should be compatible with JDate::calendar($format, $local = false, $translate = true) in /home/cheastjd/public_html/language/fa-IR/fa-IR.localise.php on line 0

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/cheastjd/public_html/plugins/system/jdownloads/jdownloads.php on line 34

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/cheastjd/public_html/plugins/system/jdownloads/jdownloads.php on line 249

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/cheastjd/public_html/plugins/system/jdownloads/jdownloads.php on line 257

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/cheastjd/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 652

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/cheastjd/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 654
اجرای طرح "یک درخت، یک دانشجو، یک شهید" در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک

فهرست اصلی

همزمان با هفته منابع طبیعی و روز درختکاری طرح یک درخت، یک دانشجو، یک شهید با هدف غرس نهال به نام مبارک شهدا در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک اجرا شد.

حجت الاسلام هنرمند، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مرکزی 18 اسفند در این مراسم که با حضور جمعی از مسئولان استان، خانواده معزز شهدا و ایثارگران و دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک برگزار شد با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، اظهار کرد: در آستانه 22 اسفند روز بزرگداشت شهدا قرار داریم  که با فداکاری خویش، استمرار نظام اسلامی را تضمین نمودند.

وی با اشاره به سوره مبارکه العصر، افزود: خداوند بزرگ در این سوره قسم یاد کرده است که انسان ها در ضرر و زیان هستند به جز کسانی که ایمان بیاورند و عمل صالح انجام دهند .

هنرمند در بخش دیگر از سخنانش با بیان اینکه کاشت درخت و درختکاری از اعمال صالح و از مصادیق عمل صالح به شمار می رود، گفت: هیچ عملی صالح تر از عمل صالح شهیدان نخواهد بود.

وی آرامش امروز را مرهون ایثار و ازخودگذشتگی و شجاعت شهدا، جانبازان و ایثارگران بیان کرد و افزود: شهدا در اوج جوانی با گرانبهاترین سرمایه عمر خویش که همان جان شیرین بود از کشور و مهین اسلامی دفاع کردند.

این مقام مسئول درخت را جلوه ای از تجلیات آفریدگار عالم، نماد آبادانی و مظهر زندگی و موجب آسایش و رفاه مردم عنوان کرد و یادآورشد: منابع طبیعی جزو ثروت های ملی هر کشوری است که باید برای آیندگان باقی بماند.

مدیرکل بنیاد شهید استان ادامه داد: امروز بزرگترین خواسته شهدا، پیروی همگان از نظام و اطاعت از فرامین مقام معظم رهبری است؛ لذا وظیفه امروز ما این است که با کاشتن یک نهاد به یاد یک شهید گام برداریم.

یوسف یوسفی، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی نیز در ادامه این مراسم یاد و خاطره 6 هزار شهید استان را گرامی داشت و افزود: منابع طبیعی با حیات انسان وابسته است و همه باید همیار  طبیعت باشیم.

وی با اشاره به اینکه 1000 آیه در قرآن به موضوع درخت و درختکاری اشاره دارد، تصریح کرد: دین اسلام به موضوع درخت و درختکاری اهمیت بسیاری داده است و وجود آیات بی شمار در این رابطه بر اهمیت منابع طبیعی اشاره دارد.

این مقام مسئول اذعان کرد: کاشت درخت در سطح شهر یکی از ساده‌ ترین و مهمترین اقداماتی است که در کاهش آلودگی هوا نقش اساسی دارد و اهمیت آن بر کسی پوشیده نیست.

وی خاطرنشا ن کرد: گسترش و حفظ فضای سبز شهری و ایجاد پارك و بوستان به عنوان محیط زیست درون شهری علاوه بر زیبایی محیط زندگی شهروندان، به پاكیزگی هوا نیز كمك قابل توجهی می ‌كند.

مهندس مسعود شهرجردی، سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک نیز در ادامه این مراسم، گفت: همزمان با چهارمین روز هفته درختکاری، طرح یک درخت، یک دانشجو، یک شهید به همت این مرکز و با همکاری ینیاد شهید و اداره کل منابع طبیعی استان مرکزی اجرا شد.

وی این اقدام تحسین برانگیز دانشجویان، کارکنان و اساتید این مرکز را در راستای ترویج فرهنگ حفاظت از منابع طبیعی و گسترش درختکاری عنوان کرد.

شایان ذکر است؛ در این مراسم بیش از 200 اصله انواع نهال توسط  جمعی از مسئولان، خانواده شهدا، کارکنان، اساتید و دانشجویان به یاد شهدای والامقام در این مرکز آموزشی غرس شد.